Menu Luk

Coaching

Vi har næsten alle prøvet at stå og tænke “hvad vil jeg med mit liv”, eller spørge sig selv “har jeg opnået det jeg ville”, “har jeg gjort det jeg gerne ville”, eller “vil jeg gerne noget andet end det jeg står i”… Det kan være du står ved en skillevej og skal tage nogle svære beslutninger om karrierevalg, uddannelse, privatliv, økonomi, helbred osv. Det vigtiste når man vælger en coach er, at man gerne vil og tør og kigge indad.

Gå efter dine mål

Du vil finde ud af, at du altid har en mulighed. Uanset på hvilket område af dit liv, du oplever utilfredshed, står du altid overfor to muligheder. Du kan enten vælge at ændre dine forventninger til din situation dermed ikke gøre noget, eller du kan vælge at ændre din situation. Du er den eneste, der kan tage styringen i dit eget liv. 

Alt tekst

Coaching handler om at du finder din vej mod de dine mål. Det handler om, at du tager ansvar for dit eget liv og bliver klar over, hvad der skal til for at netop du er 100% tilfreds. Coaching hjælper dig til indsigt og til at du finder modet og viljen til at gå efter det mål, som betyder noget for dig.

Overblik

Coaching kan også handle om, at noget er anderledes, end hvad du ønsker. Din situation lever ikke op til dine forventninger og ønsker for dit liv. Det kan virke uoverskueligt – og i nogle tilfælde umuligt – at ændre situationen, og her er coachingen et fantastisk værktøj.

Jeg vil som coach hjælpe dig med at finde ind til din indre drivkraft. Du vil lære at mærke dig selv og lytte til dine indre stemme, samt lære at skelne imellem, hvad der er rene overlevelsesstrategier, andres forventninger,  eller hvad der rent faktisk er bæredygtige successtrategier til gavn for helheden.

Dette får du ved en coach!

  • Du går fra mine sessioner med klarhed!
  • Dine udfordringer bliver lette at forstå og gøre op med!
  • Du lærer dig selv at kende på et nyt og dybere niveau!
  • Du lærer at tage modige skridt mod det liv du drømmer om!
  • Du forstår, at du er helt OK, præcis som du er!
  • Du får tillid til, at du kan hvad du vil!
Du er velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak. klik>>