Menu Luk

FAQ

Jeg har lavet en samling af ofte stillede spørgsmål – også kaldet en faq. Skulle der være spørgsmål du ikke får besvaret her, så er du mere end velkommen til at kontakte mig!

Booking · Afbud · Betaling

Online booking blokerer 3 timer frem, men derfor kan der godt være ledige tider.

Jeg vil vende tilbage så snart jeg er ledig så vi kan finde en tid samme dag.3

Ja, du behøver ikke bruge bookingsystemet, det er blot ment som en hjælp til nemt at kunne bestille tider. Det er dog praktisk at jeg kender dit navn og telefonnummer så jeg evt også har mulighed for at kontakte dig ved sygdom eller andet der kræver at vores aftale flyttes.

Hjemmebesøg kan kun bookes ved at ringe eller skrive til mig. Det skyldes at jeg skal tage højde for transporttid og derfor lægger din booking manuelt ind i systemet.

Vi kan alle blive forhindret i at komme frem til den aftale og derfor have behov for at ændre eller aflyse tiden. Af hensyn til at andre skal kunne få glæde af tiden, så giv besked hurtigst muligt og seneste 24 timer før.

Du kan melde afbud på følgende måder:

Der betales efter hver samtale og de kan ske på følgende måder:

Coaching & Terapi

Folk spørger ofte hvad forskellen er på coaching og terapi. Det firkantede og forenklede svar er at terapi er bagudrettet og coaching fremadrettet. 

Ganske kort så skaber coachen overblik over den nuværende situation, målsætninger samt eventuelle problematikker i at nå disse. I terapien lægges hovedvægten på at identificere de mønstre og mekanismer der ligger bag symptomerne – hvilke følelser, handlinger eller hændelser gør at man bliver stresset, føler sig trist eller bliver angst.

Læs evt en god artikel om emnet. En lidt ældre artikel, men den giver et ganske godt overblik. Læs her>>

Mennesker er ikke ens og jeg vil derfor ikke begrænse mig til kun at anvende en bestemt model. Det er klart at jeg holder mig til ganske veldokumenterede modeller for Coaching & Terapi som man ved skaber resultater.

Mennesket i fokus

For eksempel siger nogle terapeuter at de kun arbejder efter fx kognitive modeller, men det mener jeg er en fejl. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte og vil så vurdere om det fx er kognitiv eller meta kognitiv terapi der er bedst velegnet. Det er blot et eksempel og vi finder ud af hvad der vil være bedst for dig.

Det er naturligvis helt op til dig selv, hvor lang tid du vil komme til samtaler.

Men svaret på spørgsmålet er, at det er meget individuelt fra person til person. Nogen kan nøjes med 2-3 samtaler også er de klar. Men for de fleste vil det tage mellem 5-10 gange og nogen har brug for mere. 

Vi arbejder alle forskeligt med os selv. Nogen fanger lynhurtigt ideen med at arbejde med sig selv, hvor andre kan have lidt sværere ved at omsætte teorien til praksis.

Lige som spørgsmålet om hvor mange gange, så er det individuelt fra person til person.

Målet er at skabe en mærkbar forandring – gerne hurtigt. Derfor vil jeg ofte anbefale, at de første par gange ikke ligger for langt fra hinanden, 1-2 uger. Men så snart du er tryg ved at arbejde selvstændigt med teknikkerne, så bør der gå længere tid mellem vi ses. Et godt bud her er mellem 3-6 uger, for at du har god tid til at indarbejde det nye, før vi fylder mere på.

Når man starter op i et terapiforløb er man som regel meget motiveret for at skabe noget forandring og derfor sætter jeg også ind tidligt. Normalt vil jeg allerede efter første samtale stille dig opgaver du skal arbejde med til vi ses igen. På den måde vil jeg arbejde for at du fra start oplever at der sker en udvikling. 

Efter 2-3 samtaler vil vi normalt have sporet os ind på hvilke kerneområder det er der skal sættes ind på. Derfor vil du meget hurtigt opleve en væsentlig forandring i din hverdag.