Menu Luk

Årtiets modigste læge

Årtiets modigste læge

Årtiets modigste lægeStort tillykke til Peter Gøtzsche for prisen som årtiets modigste læge.

Prisen blev overrakt ved et flot arrangement af Patientforningen Danmark https://patientdanmark.dk

Peter Gøtzsche laver et vedvarende kæmpe arbejde for informere om de ganske alvorlige konsekvenser der er ved den praksis der i dag anvendes i psykiatrien. Alt tilsyneladende kan “ordnes”, bare man får nok medicin.

Alt for mange mennekser får på et eller andet tidspunkt diagnosen Depression. Med denne diagnose følger lige så tit en recept på et antidepressiv. Jeg har tit disse mennesker i min praksis hvor de fortæller hvordan medicinen langsomt tog livet fra dem og de mere og mere følte det som om de levede i en osteklokke. Når disse mennesker begynder deres udtrapning og kan mærke livet spire igen, så fortæller de alle at deres læge eller psykiater advarer dem og foreslår at de skifter præparat i stedet…

Det er efter min mening et vandvittigt system, at de så ensidigt fokuserer på medicin og nægter at tro der er andet der kunne være bedre for det enkelte menneske.

Igen, stort tillykke med prisen, den er så velfortjent!
 Tak fordi du så vedholdende råber op og oplyser os almindelige mennesker om den bagside af medicinen vi aldrig får at vide fra medicinalindustrien.

Jeg har tidligere været i dialog med Peter Gøtzsche om mine egne oplevelser med psykiatrien. Det endte med en artikel han så udgav på diverse blogs og meder. Læs historien her>>

Posted in Ikke-kategoriseret